menu

  • 2014.10.30.

Éjszakai forgatag

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér szeretettel vár minden érdeklődőt Országos Módszertani Bemutató Éjszakai Forgatag rendezvényére.

Időpont: 2014. november 7. (péntek) 14-24 óráig

A rendezvény helyszíne: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér Asztalitenisz Csarnoka (6000 Kecskemét, Széchenyi sétány 11.)

A Közösségi Tér 2007 óta minden hónap utolsó péntekén megrendezi az Éjszakai Forgatagot, ami kikapcsolódási, szórakozási és sportolási lehetőséget nyújt családok és fiatalok számára egyaránt.

A sportkör célja, hogy az országban dolgozó ifjúsági, közösségi terekkel, művelődési házakkal és civil szervezetekkel is megismertesse ezt a 7 éve sikeresen működő eseménysorozatot. A résztvevők megtapasztalhatják élőben a program sokszínűségét, a fiatalokra gyakorolt pozitív hatását. Az országosan egyedülálló rendezvényforma intézményüket hozzásegíti egy stabil látogatói kör kialakításához, ifjúsági közösségek és önkéntes rendszer létrehozásához, valamint pályázati lehetőségek kiaknázásához.

A rendezvény 2014. november 7-én 14 órakor kerékpár regisztrációval kezdődik, majd 19 órától prevenciós, környezetvédelmi, zenés, táncos, sportos előadásokat hallgatnak meg a résztvevők. 20 óra 30 perctől kézműves foglalkozás és teakóstolás várja a vendégeket, ezzel párhuzamosan csocsó, darts és asztalitenisz sportágakban mérik össze tudásukat az idelátogatók.

Az Éjszakai Forgatagon résztvevő intézmények számára bemutatóanyagot biztosítanak, ami tartalmazza a szervezés legfontosabb alappilléreit, a program célkitűzéseit, valamint jótékony hatásait a fiatalokra.

 

ejszakai forgatag

 

www.kspari.hu

www.facebook.com/kecskemetispartacus

Kapcsolódó képek