menu

  • 2014.12.03.

HUFBAU-AKKER Kecskeméti NKSE néven folytatják a női kézisek

A kecskeméti női kézilabdacsapat történeték első névadó szponzorát mutatták be hétfőn a szurkolóknak, támogatóknak és a helyi médiumoknak. A KNKSE és a HUFBAU-AKKER között másfél évre köttetett a megállapodás.

Orell Zsolt a klubvezetés részéről köszöntötte a rendezvényre ellátogatókat, majd bemutatta az újdonsült névadó szponzor tulajdonosát, Endrődi Ferencet. Mint elhangzott, kettőjük ismeretsége már hosszú évekkel ezelőtt kezdődött, mikor még a megyei labdarúgásban dolgoztak együtt. Orell hozzátette, hogy a másfél éves megállapodás fontos mérföldkő a kecskeméti női kézilabda számára, s még biztosabb lábon állhatnak a következő megmérettetések elé.

Endrődi Ferenc, a HUFBAU-AKKER tulajdonosa elmondta, hogy a sportmecenatúra számára mindig is fontos volt, s mivel Kecskeméten szeretnének tovább terjeszkedni vállalkozásukkal, így természetes számukra, hogy a hírös város sportját támogatják. Kiemelte, hogy szemmel láthatóan a Kecskeméti NKSE-nél profi szemlélet és minőségi munka folyik, s ez előbb-utóbb meghozza az eredményeket is.

Szurkolói kérdésre, hogy lesz-e élvonalbeli női kézilabdacsapata Kecskeméten, az a válasz érkezett, hogy most először meg kell teremteni az alapjait egy esetleges NB I-es szereplésnek. Mint hangsúlyozták, ehhez közös összefogás kell, bővítve a szponzori kört, valamint az önkormányzat segítségére is szükség lesz.

A HUFBAU-AKKER Kecskeméti NKSE számára december 2-án, kedden sorsolnak a Magyar Kupában ellenfelet. A tét nem más, mint a legjobb négy közé kerülés.

A hétvégén pedig szombaton, 18 órakor várnak mindenkit az Árpádvárosi Sportcsarnokban, ahol a Kispestet fogadják bajnoki mérkőzésen. A belépés díjtalan továbbra is. Továbbá Mikulás alkalmából a névadó szponzor meglepetéssel készül a kilátogatók számára.

 

kecskemet.hu

Kapcsolódó képek