menu

  • 2015.02.10.

Házasság hete Kecskeméten

Kecskemét városa idén is részt vesz az országos Házasság hete programsorozatban, amely február 8-15-ig tart. 

 Idén még több remek, kecskeméti helyszín bekapcsolódásával, még több értékes program megvalósításával, még nagyobb helyi összefogással csatlakozunk az elkötelezett szerelem ünnepéhez.

Ebben résztvevő intézmények, szervezetek: Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata, SZÉK-Parázs Központ, Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület, Ciróka Bábszínház, Otthon Mozi, Bozsó Gyűjtemény, Kecskeméti Fürdő, Kodály Iskola, Katona József Könyvtár, Kecskeméti Piac, Aranyhomok Szálloda, Szentcsalád Plébánia, Korda Könyvesbolt, Alibi Kávézó, Művész Kávézó, Családi Kiss Cukrászat és még sokan mások, …ahogy a mellékelt plakáton, leporellón is látszik.

 

hazassag hete plakat

A kapcsolatépítő programokra nem csak házasokat várnak!
A Kecskemét-Széchenyivárosi Közösségépítő Egyesület által működtetett SZÉK-Parázs Központ programjairól ITT>>> találnak bővebb információt és jelentkezési lapot!

 

wedding

 

 

Ismét megrendezik a Szerelem íze vacsoraestet az Aranyhomok Szállodában, az évek óta nagyon népszerű Szerelmi kalandtúrát, és újra lesz flashmob is!

A programokkal kapcsolatos kérdéseikre szívesen válaszol Néma Attiláné Ella a SZÉK-Parázs Központ koordinátora a info@parazskozpont.hu e-mail címen.

 

kecskemet.hu

Kapcsolódó képek