menu

  • 2015.02.16.

Sorsdöntő női vízilabda Világliga-mérkőzés a Kecskeméti Fürdőben

2015. február 24-én kedden női vízilabda Világliga-mérkőzésnek ad otthont a Kecskeméti Fürdő.

A Magyarország-Oroszország összecsapás 18.30-kor kezdődik, jegyek a mai naptól kaphatók a Fürdő jegypénztárában. A mérkőzés tétje nem kevesebb, minthogy megmaradjon az esély a Világliga döntőbe kerülésre.

A Merész András irányította Vb- és Eb-bronzérmes női válogatott február 21-én szombaton érkezik Kecskemétre, az orosz játékosok pedig két nappal később, 23-án hétfőn. A csapatok napi két edzésen vesznek majd részt, a magyar válogatott nyilvános edzésére hétfőn 17 és 19 óra között kerül sor. A nyilvános edzés után a magyar válogatott tagjai 19.30-ig dedikálást tartanak.

A mérkőzés kulcsfontosságú női pólósaink számára, mivel a selejtezőből való továbbjutás érdekében elengedhetetlen az oroszok elleni győzelem, a csoportokból csak az első helyezett juthat tovább.  A mérkőzés nagyon izgalmasnak ígérkezik már csak azért is, mert a két csapat legutóbbi, oroszországi összecsapásán csapatunk a döntetlen után ötméteresekkel  kapott  ki.

„Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ismét egy ilyen rangos nemzetközi viadalnak adhat otthont a Kecskeméti Fürdő. Azzal, hogy évről-évre nemzetközi vízilabda mérkőzéseket, öttusa,  úszó és uszonyos úszó versenyeket rendezünk, bizonyítjuk, hogy a Kecskeméti Fürdő nem csak a lakossági és helyi versenysport igényeit képes kielégíteni, hanem világviszonylatban is megállja a helyét”  – nyilatkozta Zámbori Péter, a Hírös Sport Nonprofit Kft. szolgáltatási igazgatója, a rendezvény szervezője.

A mérkőzésre jegyek február 13-tól kaphatók a Kecskeméti Fürdő jegypénztárában. A felnőtt jegyek ára 1.500 Ft, a gyermekjegyeké pedig 1.000 Ft (14 éves korig). A 6 éves kor alatti gyermekek ingyen tekinthetik meg a mérkőzést.

Noi vilagliga HUN-RUS Plakat A3_webre

Kecskeméti Fürdő

Kapcsolódó képek