menu

  • 2015.02.17.

77 mosoly

Jótékonysági pályázati felhívás

A Mosolyra hangolók együttes elhatározta, hogy a farsang végétől (március) a gyermeknapig (május vége) havonta (3 hónap), legalább 77 gyermeket – hiszen a mesékben is ez a varázsszám – egy-egy rajzért cserében mosolyra hangol, zenével, játékkal és mókával.

A kezdeményezésben a Mosolyra hangolók partnere az SOS Gyermekfalvak Kecskemét.

Smiley

Ki pályázhat?
Óvodás csoportok és alsó tagozatos iskolai osztályok
Kecskemétről és elsősorban Kecskemét 50 km-es vonzáskörzetéből. *

Mivel lehet pályázni?
A pályázó óvodás csoport vagy iskolai alsó tagozatos osztály minden tagja készít egy-egy ceruzarajzot, melynek központi témája a mosoly és címzettjei az SOS Gyermekfalvak lakói.

szines ceruza

Mi a nyeremény?
A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri értékeli és bírálja. (nem egyénenként, hanem csoportként). A zsűri által kiválasztott legjobb rajzokat készítő csoportok intézményei egy Mosolyra hangolók koncertet nyernek, illetve a Mosolyra hangolók “Kicsiknek és virágoknak” című lemezét.

Hogyan kell pályázni?
Az óvodai csoport vagy iskolai alsó tagozatos osztály minden tagjának a rajzát névvel ellátva egy lezárt borítékban, ajánlott küldemény formájában várják a következő címre:

Mosolyra hangolók
6001 Kecskemét, Pf. 277

A rajzok mellé kísérőlevélként várják az oktatási intézmény pontos nevét, a csoport vagy iskolai alsó tagozatos osztály megnevezését illetve névsorát, valamint legalább két kapcsolattartó személy elérhetőségeit (e-mail cím és telefonszám).

A pályázatok beérkezési határideje: 2015. március 14.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet a mosolyrahangolok@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon a +36-30-402-59-37 számon Fazekas Istvánnál, illetve a Mosolyra hangolók FACEBOOK OLDALÁN.

További információ a www.mosolyrahangolok.hu weboldalon

A pályaművek postázásával úgy tekintik, hogy a törvényes képviselő beleegyezését adta a pályázaton való részvételhez, illetve ahhoz, hogy a rajzokat a Mosolyra hangolók szabadon felhasználhassák.

 

*Azon pályázatokat is várják, akinek települése több mint 50 km-re fekszik Kecskeméttől, de ez esetben, a koncertet a Mosolyra hangolók, csak útiköltség megtérítése mellett tudják vállalni.

 

Mosolyra hangolók

 

 

Kapcsolódó képek