menu

  • 2015.03.24.

Kecskeméti Repülő és Vívó Sport Egyesület hírei

Mostanában nem sok hírt hallhattunk a Kecskeméti Repülő és Vívó SE sportolóiról, pedig dolgoznak szorgalmasan.

A szűkös anyagi és helyszínbeli keretek közt készülő öttusázók – Bezzeg Levente, Hegedűs László, Válik Ferenc – sorra hozzák az eredményeket.

Az alig két éve tartó felkészülés alatt 20 és 40 lövéses pisztoly versenyszámban sorra hozzák az érmeket országos bajnokságokon, diákolimpiákon és más versenyeken Kecskeméti Lövész Sport Egylet edzőjének Szabó Ferenc állhatatos munkájának köszönhetően.

Az öttusa szövetség versenyrendszerében Magyar kupa sorozaton, Budapest bajnokságokon, Három és Négy tusa OB-kon indulva szépen fejlődnek.

Válik Feri pl. vívásban legutóbb felnőtt mezőnyben a favorit versenyzőket is legyőzve 53-ból 31 asszót nyert, Bezzeg Levente verseny rekord 9-10 másodperces lövészetekkel, Hegedűs László pedig 10 helyet javítva közepes lövészettel de csodálatos futással kápráztatta el a nézőket és a szervezőket.

Ezen kívül megállapodás született a KRVSE és Budapesti Honvéd SE Öttusa Szakosztálya közt, hogy a Magyar Öttusa Szövetség Patrónus II. programjának keretében a KRVSE sportolói a honvéddal együtt edzőtáborozhatnak.

A vívóterem ügye is haladni látszik, hisz Polgár Pál a Magyar Vívószövetség főtitkára tett pár hete látogatást az egyesületnél és számolt be arról, hogy az elnökség 20 millió forint támogatást irányzott elő a vívóterem létesítésére. Részletek a közeljövőben kerülnek kidolgozásra.

A KRVSE kunszentmiklósi csapata Szabó István vezetésével tőrvívásban jeleskedik, Szemes Gergő az idényben még nem talált legyőzőre!

 

KRVSE

Kapcsolódó képek