menu

  • 2015.04.10.

Év tanára szavazás

Virág Attila, a Ménteleki Általános Iskola tanára is a legjobb 10 jelölt között van.

A Nők Lapja Café szerkesztősége idén tavasszal elindította az ország kedvenc tanára akciót. Az olvasók jelölhették legkedvesebb általános iskolai tanáraikat, akik közül a szerkesztőség választotta ki a végső győzelemre esélyes 10-et.  A jelöltek között van egy ménteleki általános iskola tanára, Virág Attila is.

Virág Attila a Ménteleki Általános Iskolában tanít földrajzot és természetismeretet. Ha kell, keringőzik, fordított napot tart, és az osztálykirándulásokon is észrevétlenül, játszva tanítja diákjait. Attila bácsi mindent megtesz azért, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és szeressenek iskolába járni. Nem csoda hát, hogy tanítványai jelölték az ország kedvenc tanára címre.

A Nők Lapja Café szerkesztősége idén tavasszal indította el az ország kedvenc tanára akciót. Arra kérték az olvasókat, hogy egy-egy aranyos történettel indokolva jelöljék erre a címre azt az általános iskolai tanárt, akiről úgy gondolják, különösen sokat tesz azért, hogy a tanítványai boldog és kiegyensúlyozott emberek legyenek.

Rengeteg jelölés érkezett. Van, aki honfoglalót játszva tanítja a gyerekeket történelemre, van, aki Maradj talpon! játékkal igyekszik megkedveltetni a gyerekekkel a matematikát, más pedig palacsintát süt a gyerekeknek hajnalban, amikor a “p” betűt tanulja az osztály.

Győztes még nincs, de megvan a tíz jelölt, akik közül majd az olvasók fogják megszavazni, ki legyen a nyertes. A szavazás elindult, a jelöltekért a Facebookon is lehet kampányolni.

Voksolni április 15-ig lehet, akkor dől majd el, ki az ország kedvenc tanára.
A nyertessel riportot készít a Nők Lapja Café, és természetesen ajándékot is kap majd.

 

A tanárokról bővebben az alábbi oldalakon olvashatnak, illetve szavazni is itt lehet (április 15-ig):

http://www.nlcafe.hu/ezvan/20150408/az-orszag-kedvenc-tanara-szavazas/
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152935770813773.1073741870.174495013772&type=1

 

Kapcsolódó képek