menu

  • 2015.04.29.

Még 2 napig segíthet valóra váltani egy gyermekálmot

Tegyünk egy kis csodát, együtt!

20 település lakosai még 2 napig válthatják be a postaládájukban talált, vagy a www.invitel.hu/csodalampa oldalról letölthető kódokat, hogy minél több, életet veszélyeztető betegséggel kezelt gyermek kívánságát segítsenek megvalósítani. Az Invitel és a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány által április 1-jén indított kezdeményezésben a telekommunikációs szolgáltató minden kódregisztráció után növeli a támogatási összeget, és a résztvevők között összesen 20 tabletet sorsol ki abban bízva, hogy így minél többen hozzájárulnak egy-egy gyermekálom teljesítéséhez.

Helyi együttműködés a beteg gyermekekért
Mintegy ötezer 3 és 18 év közötti, életveszélyes betegséggel, például leukémiával, rosszindulatú daganatos betegséggel, cisztás fibrózissal (CF) küzdő gyermek él ma Magyarországon. Ha közvetlen közelünkben, lakóhelyünkön találkozunk velük, még jobban átérezzük sorsukat. Sokszor egy apró ajándék vagy új élmény is óriási erőt és lelki támaszt adhat számukra a gyógyuláshoz. Baja, Békéscsaba, Cegléd, Celldömölk, Esztergom, Gödöllő, Gyula, Hajdúszoboszló, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kecskemét, Sárvár, Salgótarján, Siófok, Szeged, Szentes, Szigetszentmiklós, Tiszaújváros, Vác, Veszprém lakói április 30-ig segíthetnek teljesíteni e beteg gyermekek kívánságait, ha részt vesznek a kezdeményezésben.

Váltsunk valóra együtt minél több gyermekálmot
A kicsik általában játékokat, a nagyobbak műszaki cikkeket kérnek, hogy a betegágyból is tarthassák a kapcsolatot a kórházon kívüli világgal. Mások szeretnének számukra jelenleg elérhetetlen helyre utazni vagy különleges dolgot tenni, például hőlégballonozni. Vannak, akik példaképeikkel, külföldi és magyar hírességekkel való találkozásra vágynak. Így voltak már olyanok, akik személyesen válthattak pár szót Johnny Deppel, Michelisz Norberttel, a pápával vagy épp Arnold Schwarzeneggerrel.

Még 2 napig játszva segíthet
A kampány keretében 20 városban érhetők el támogatói kódok az Invitel Pontokban és a www.invitel.hu/csodalampa oldalon. A kódokat a résztvevők április 30-ig regisztrálhatják személyesen az Invitel Pontokban vagy online a www.invitel.hu/csodalampa oldalon.

Minden leadott kód után az Invitel 100 forinttal támogatja a Csodalámpa Alapítvány munkáját, így több regisztrált kód nagyobb segítséget is jelent a szervezet számára. Az Invitel a részvétel ösztönzése érdekében ezért 20 db tabletet sorsol ki az érvényes regisztrációt leadók között.

 

Az Invitelről
Az Invitel a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatójaként széles körű portfolióval áll lakossági és üzleti ügyfelei rendelkezésére. Lakossági kínálatában megtalálható számos szórakoztató és multimédiás szolgáltatás, az interaktív, digitális és HD televízió éppúgy, mint a gyors internet és a telefonszolgáltatás. A vállalati piacokon a legmodernebb informatikai és felhőalapú IT-megoldásokon felül hang- és adatszolgáltatásokat nyújt partnereinek országos optikai kábelhálózatán keresztül. Az Invitel számos ügyfélszolgálati ponttal várja előfizetőit országszerte, székhelye Budaörsön található.

 

További információ: www.invitel.hu