menu

  • 2015.06.30.

Érik a gyümölcs a kecskeméti öttusázók háza táján

Nagyjából két éve három ifjú férfiember  – Bezzeg Levente, Hegedűs  László, Válik Ferenc –  gyakorolja az öttusa sportágait kőkeményen a  Hírös városban.

Munkájuk gyümölcse most beérni látszik, hiszen a Magyar Öttusa Szövetség által szervezett Háromtusa Magyar Kupa versenysorozatban folyamatosan javuló eredményeket értek el.

Igazán kiemelekdő helyezésekkel Hegedűs Laci büszkélkedhet aki egy tizenhetedik, nyolcadik, hetedik és egy negyedik helyezés után június 27-én felállhatott a dobogó harmadik fokára!

Hegedűs_L-Balint_Z

Ezen bronzérmével bebiztosította helyét az őszi kecskeméti Elit bajnokságra, de még az is megtörténhet, hogy a július végi Ifi “B” Háromtusa Európa bajnokságra utazó csapatba is bekerül!

Szokás szerint mindegyik fiú javított a kombinált számban, Bezzeg Levente három, Válik Ferenc nyolc, Hegedűs Laci pedig hat hellyel ért előbb célba, mint ahonnan elrajtolt. Levente így lett 31., Válik Feri 15.

KRVEottusa

Hegedűs Laci egy kis kecskeméti sporttörténelmet is írt hiszen bronzérme a kecskeméti öttusa első megszerzett érme is egyben.

Felkészítésüket Bálint Zoltán vezeti, de köszönetet érdemel Tőrös Károly, Szabó Ferenc és Schmidt Éva segítsége is.

 

Gratulálunk!

Kapcsolódó képek