menu

  • 2015.07.02.

Elstartolt a Kékszalag – Litkeynek 200 millió a tét!

Litkey Farkas, 11-szeres Kékszalag Nagydíj győztes a ma 9 órakor elstartoló 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíjon nem „csupán” csapatáért és a győzelemért szállt hajóra.

Ha 12. alkalommal is sikerül felállnia a dobogó tetejére, úgy a magyar vállalkozások 200 millió forinttal lehetnek gazdagabbak.

Felsorolni is hosszadalmas lenne a hazai és nemzetközi győzelmek sorát, melyekre Litkey Farkas világbajnok vitorlázó büszke lehet. A Litkey Team legfrissebb győzelme a Kékszalag „bemelegítő viadalaként” említett szombati Fehér Szalag GeneralCom Nagydíj, melyet új DC35 katamaránjával teljesített.

„A 47. Kékszalagon nem csupán önmagamért, de másokért is szeretnék hajóra szállni!” –Litkey azzal a merész ötlettel kereste fel Magyarország piacvezető szoftvercégének, a Kulcs-Soft Nyrt-nek elnök-vezérigazgatóját, Kulcsár Tibort, hogy közös összefogással szálljanak síkra a magyar vállalkozások sikerességéért.

Litkey együttműködési javaslata szerint, amennyiben 12. alkalommal is megnyeri a 47. alkalommal megrendezett Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenyét, úgy a Kulcs-Soft minden új szoftver megvásárlásakor a termék összegének 70%-át elengedi az első ezer vásárló számára.

Kulcsár Tibor, a Kulcs-Soft Nyrt. elnök vezérigazgatója igent mondott, hisz szereti a merész ötleteket.

„Mai társadalmunkat a középszerűség divatja jellemzi. Az emberek szeretnek középszerűek lenni, nem kitűnni. Sőt, mintha kellemetlen lenne jobbnak, többnek lenni. Litkey nem így gondolkodik.”- nyilatkozta Kulcsár Tibor. “Őszintén hiszem, hogy a jó példa ragadós, és jövőre több olyan hajóval találkozhatunk, ahol hasonló szponzoráció van jelen. Így remélem, majd azon izgulhat az ország, hogy vajon a ruházat, vagy a híradástechnikai eszközök lesznek-e 70%-kal olcsóbbak a versenyt követő hetekben.”

Már délután-este kiderülhet, hogy Litkey hozzásegíti-e a 200 millió forinthoz a magyar vállalkozásokat.

További információ: www.kulcs-soft.hu

 

Kapcsolódó képek