menu

  • 2015.07.08.

Minyonok

Premier film 3D-ben a Malom Moziban.

  • amerikai családi animációs film, színes, magyarul beszélő (12)
  • rendező: Pierre Coffin, Kyle Balda
  • szereplők: Chris Renaud (minyonok hangja), Pierre Coffin (Kevin a minyon / Bob a minyon / Stuart a minyon hangja), Sandra Bullock (Scarlett Overkill hangja), Steve Carell (Gru hangja)
  • 91 perc

 

A Minyonok története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat – a T-Rextől Napóleonig – folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak.

Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt? a kipusztulástól.

 

port.hu

Malom Mozi

Kapcsolódó képek