menu

  • 2015.08.05.

Profi üzleti közösség kapcsolódik be Kecskemét gazdasági életébe

Augusztus 7-én hivatalosan is elindul Bács-Kiskun megye új BNI-csoportja: ezzel a kecskeméti üzleti kör is a világ legnagyobb, tudatos üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezetének, illetve a város folyamatosan fejlődő gazdasági életének részévé válik.

A Business Network International (BNI) 2008 óta van jelen Magyarországon, és azóta már közel 900 vállalkozás döntött úgy, hogy a jutalékmentes, bizalmi alapon adott ajánlások modelljét kívánja követni.

Az „Aki ad, az nyer®!” filozófiát alapul vevő szervezet a kapcsolati tőke értékét kiemelten fontosnak tartja, ezért tagjai számára heti rendszerességű üzleti találkozókon biztosít lehetőséget, hogy konkurenciamentes csoportokban, bizalmi környezetben üzletelhessenek.

A sikeres üzleti modellnek köszönhetően a legutóbbi adatok szerint a hazai BNI-tagok idén már közel 10 milliárd forintnyi árbevételt generáltak egymásnak.

Ehhez az egyre dinamikusabban növekvő, hatékony üzleti közösséghez csatlakozik a kecskeméti BNI-csoport, amely augusztus 7-én egy ünnepélyes nyitónap keretében válik a magyarországi networking hálózat legújabb tagjává.

Közel 30 vállalkozással kezdi meg működését: itt a lokális üzleti életből például több ipari (műanyaggyártással, szárazjeges tisztítással vagy célgépépítéssel foglalkozó) cég is jelen van, emellett találunk többek közt társasházépítői, szoftverfejlesztői, biztosítói vagy könyvelői oldalról érkező vállalkozást is.

Az ezerjó szőlőfajta után elnevezett Ezerjó BNI-csoport a gyümölcshöz kapcsolódó mondást tartja a szlogenjének, vagyis „korán érő, bő termést hozó”.

A sikert és a bőséget pedig nemcsak a helyi üzletemberek érhetik el: már most megtalálható ceglédi, soltvadkerti és kiskunfélegyházai vállalkozó is az üzleti közösségben, amely a környező városokból, megyékből is fogad tagokat.

A hazai BNI-os vállalkozások célja, hogy Magyarország legnagyobb megyéjét hazánk networking vérkeringésébe bekapcsolva üzleti tevékenységükkel fokozhassák a térség elmúlt években elindult  gazdasági fejlődését.

A kecskeméti nyitónap nyílt esemény, melyen bármilyen érdeklődő vállalkozó részt vehet, de a rendezvényen korlátozott a férőhely (max. 90 fő), így érdemes időben jelentkezni.

Meghívók igénylése, valamint további információ az alábbi elérhetőségeken:

Alter Róbert
régióigazgató (Bács-Kiskun megye)
Email: robert.alter@bni-capital.hu
Tel.: +36-20/536-8728
www.bni-hungary.com