menu

  • 2015.08.24.

Karbantartási munkálatok a Kecskeméti Fürdőben

2015. augusztus 30. és szeptember 13. között kerül sor a Kecskeméti Fürdőben az évente kötelező karbantartási munkálatokra.

Ez idő alatt a Fürdőt használó vendégek az üzemelő medencéket kombinált belépőjeggyel vehetik igénybe, ami fél áron lesz megvásárolható.

A Kecskeméti Fürdőben évről évre szeptember első két hetében végzik el a törvény által előírt kötelező karbantartási munkálatokat. Ekkor kerül sor a medencék leengedésére, felújítására, alapos tisztítására és vízcseréjére.

Szükség esetén kicserélik a medenceburkolatokat, csempéket, és a medence befúvók, diffúzok, rácsok és korlátok karbantartása, felújítása is megtörténik.

A Fürdő aprólékos takarítására és tisztasági festésére is sor kerül.

A karbantartások ideje alatt a Fürdő üzemelő medencéit a vendégek kombinált belépőjeggyel vehetik igénybe, ami az úszó-, az élmény- és a termál medencék használatát teszi lehetővé. Ez a jegytípus ebben az időszakban FÉL ÁRON lesz megvásárolható, tekintettel arra, hogy bizonyos medencék nem lesznek használhatók a karbantartások miatt.

 

A félárú jegyek az alábbiak szerint vásárolhatók meg augusztus 30-tól:

Felnőtt jegyek

-1+2 zóna, kombinált belépőjegy (úszó-, élmény-, termál medencék) 1.150 Ft

Kecskemét Kártyával 950 Ft

-3 órás kombinált belépőjegy (úszó-, élmény-, termál medencék) 800 Ft

Kecskemét Kártyával 650 Ft

Nyugdíjas és diák jegyek

-1+2 zóna, kombinált belépőjegy (úszó-, élmény-, termál medencék) 950 Ft

Kecskemét Kártyával 750 Ft

-3 órás kombinált belépőjegy (úszó-, élmény-, termál medencék) 650 Ft

Kecskemét Kártyával 550 Ft

Családi jegy (úszó-, élmény-, termál medencék 2 felnőtt és egy diák vagy gyermek számára) 2.750 Ft

Kecskemét Kártyával 2.250 Ft

további diák vagy gyermek jegy 300, illetve 240 Ft

A karbantartás első hetében az 50 méteres versenymedence, valamint a tanmedence rendbe tételére kerül sor. Az úszó medencék esetében a leengedéseket úgy ütemezték, hogy úszó vendégeik számára mindig legyen rendelkezésre álló vízfelület. Ez idő alatt a sportegyesületek és a Kecskeméti Sportiskola tagjai számára a kecskeméti strandon biztosítanak edzéslehetőséget, így vendégeiknek nem kell a sportolókkal osztozniuk a medencéken. Az 50 méteres versenymedence augusztus 30. vasárnaptól várhatóan szeptember 5. szombatig nem lesz használható.

A második héten a 25 méteres medence, az élmény zóna és a termál medencék karbantartását végzik el. A termál medencék esetében szeptember 3. csütörtöktől várhatóan szeptember 5. szombat reggelig teljes leállással kell számolni, mind a belső, mind a külső termál medencék esetében. Amennyiben a két naposra tervezett munkálatokat hamarabb be tudják fejezni munkatársaik, természetesen azonnal megnyitják a medencéket vendégek előtt.

A karbantartás a gyógyászaton található medencét is érinti szeptember 9. és 12. között. Ez idő alatt a gyógyászat vendégei az élmény zónában lévő műsziklás élménymedencét használhatják bizonyos időszakokban, szem előtt tartva a Fürdő többi vendégének zavartalan kikapcsolódását.

A szaunavilág karbantartása augusztus 28-án, pénteken befejeződik, így szombattól a megszokott módon és áron használhatják a vendégek a szaunákat.

A Kecskeméti Fürdő ezúton szeretné felhívni a bérlettel rendelkező vendégek figyelmét, hogy a karbantartási munkálatok alatt legyenek szívesek figyelemmel követni, hogy mely medencék használhatók, mivel bérletükkel továbbra is csak azon medencéket és szolgáltatásokat vehetik igénybe, melyek használatára bérletük feljogosítja őket. Javasolják, hogy belépés előtt mérlegeljék, érdemes-e a bérletüket használni – a bérletben megnevezett medencék működnek-e vagy sem -, vagy esetleg jobban járnak, ha megvásárolják a kombinált belépőjegyet fél áron.

További információ, hogy a karbantartás ideje alatt a nyugdíjas klubok tagjainak nem lesz lehetőségük a Fürdő ingyenes használatára.

A Kecskeméti Fürdő kéri a kedves vendégeket, hogy a karbantartási munkálatok végét türelemmel várják ki. Előfordulhat, hogy azt tapasztalják, a medencékben már nem folynak munkálatok, de nem is kezdődött meg a feltöltésük. Ennek az lesz az oka, hogy a karbantartáshoz használt anyagoknak meghatározott kötési, száradási ideje van, amelyet ki kell várni. Ezúton kérik megértésüket, amit előre is köszönnek!

 

További információ kérhető:
Kecskeméti Fürdő
Tel.: 76/500-320
e-mail: marketing@kecskemetifurdo.hu

Kapcsolódó képek