menu

  • 2015.10.05.

A Magyar Fürdőkultúra Napja a Kecskeméti Fürdőben

A Magyar Fürdőkultúra Napját minden év októberének második szombatján ünnepeljük, ami az idei évben október 10-re esik. 

A Kecskeméti Fürdőben egész nap programokkal várják a vendégeket, kiemelt szerepet szánva a szaunázásnak, és csodálatos Szaunaviláguknak. Ráadásul a komplett belépőjegyek 50% kedvezménnyel lesznek megvásárolhatók, így egy jegytípussal a Fürdő szinte összes szolgáltatását igénybe lehet venni fél áron!

Idáig nem sokszor nyílt lehetőség arra, hogy a Kecskeméti Fürdőt fél áron használják vendégeik, de a Magyar Fürdőkultúra Napján ezzel szeretnének kedveskedni a helyi és környékbeli lakosoknak, illetve mindenkinek, aki úgy gondolja, ellátogat hozzájuk. Az úgynevezett komplett belépőjegy, ami az úszó-, élmény- és termál medencék, valamint a szauna használatát is magába foglalja, 50% kedvezménnyel lesz megvásárolható október 10-én, szombaton. Így a felnőtt jegy csupán 1.800, a diák és nyugdíjas jegy pedig csak 1.500 Ft-ba kerül majd!

A Magyar Fürdőszövetséggel együttműködve idén a szaunázást helyezték középpontba, elsősorban a szaunakultúrával szeretnék megismertetni a programjaikon részt vevő vendégeiket. 10 és 17 óra között ingyenes, illóolajos bemutató szaunaprogramokra kerül sor, 18 és 20 óra között pedig autentikus szaunaprogramok lesznek. Ez utóbbiakért szintén nem kell külön fizetni, de előzetes regisztrációhoz kötöttek, amit az info@kecskemetifurdo.hu e-mail címen, vagy a 76/500-320-as telefonszámon lehet jelezni. A szaunaprogramok alatt vendégeik bepillantást nyerhetnek a hazai fürdőkultúra történetébe és fejlődésébe, valamint megismerhetik a szaunázást a kezdetektől napjainkig.

Ha pedig valaki épp nem a szaunában pihen, akkor gyógytea kóstolásra lesz lehetősége.

A Szaunavilág változatos és érdekes programjain felül kézműves és animátor foglalkozásokkal várják a gyerekeket, de lesz még csúszdaverseny, és a magyar fürdőkultúrával kapcsolatos játékos fejtörő is.

A Kecskeméti Fürdő szeretettel vár minden kedves érdeklődőt!

Magyar Fürdőkultúra Napja plakát

További információ kérhető:
Kecskeméti Fürdő
Tel.: 76/500-320
e-mail: marketing@kecskemetifurdo.hu

Kapcsolódó képek