menu

  • 2015.11.11.

Fák jú Tanár Úr 2.

Premier film a Malom Moziban.

  • német vígjáték, színes, magyarul beszélő (16)
  • rendező: Bora Dagtekin
  • szereplők: Zeki Müller (Elyas MBarek), Lisi Schnabelstedt (Karoline Herfurth), Gudrun igazgatónő (Katja Riemann), Chantal (Jella Haase)
  • 115 perc

 

A történtek után Zeki Müller lett a Goethe suli sztárja, mindenki szereti. Véletlenül talált új hivatása iránt érzett lelkesedéséből azonban veszíteni kezd a korai kelések, az irritáló diákok és a véget nem érő papírmunka miatt. Ráadásul az ambiciózus igazgatónő a fejébe vette, hogy elhalássza a rivális elit iskola orra elől a Thaiföldi partneriskola-programot, hogy ezzel turbózza fel a lezüllött Goethe-t, így az Oktatási Minisztérium őket választhassa ki új országos kampányához.
Müller és Schnabelstedt felügyelete alatt az első részből jól ismert Chantal, Zeynep és Danger vezette díszes társaság hozza a formáját első külföldi útjuk során is, bemutatva szociális inkompetenciájuk és általános műveletlenségük elképzelhetetlenül széles spektrumát. És mintha nem lenne elég Zekinek az állandó tanár-diák háború, még a sznob konkurencia nagyképű tanárával is fel kell vennie a harcot, akinek egyetlen célja, hogy pontot tegyen Müller tanári karrierjének végére.

 

port.hu

Malom Mozi

Kapcsolódó képek