menu

  • 2016.03.10.

Országos úszóbajnokság Kecskeméten

Az elmúlt évek sikeres versenyeit követően idén is a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendezte meg a megyeszékhelyen a Belügyminisztérium Országos Úszóbajnokságát.

A megyei rendőr-főkapitányság 2016. március 9-én a Kecskeméti Fürdőben rendezte meg az országos versenyt, amelyet Dávid Károly rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány nyitott meg. A megmérettetésen a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó 38 szerv összesen 385 versenyzője vett részt. Az indulók három korcsoportban 50, illetve 100 méteres távon gyors-, mell- és hátúszásban mérték össze erejüket. Gyorsúszásban férfi, női és vegyes-váltó versenyszámot is rendeztek.

Az összetett csapatversenyben a Készenléti Rendőrség úszói végeztek az I. helyen, a II. helyezést a Nemzeti Közszolgálati Egyetem csapata, a III. helyezést a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság versenyzői érték el.

Az országos rendőrfőkapitány különdíját legeredményesebb női rendőr versenyzőként Paulik Katalin, a Budapesti Rendőr-főkapitányság úszója, férfi rendőrként Zám Attila, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság versenyzője kapta.

A verseny színvonalas lebonyolításáért Dr. Tájok Péter rendőr alezredes, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Rendészeti Szervek Kiképző Központja vezető-helyettese díszoklevelet adományozott a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságnak, amelyet Szabó Vendel rendőr ezredes, bűnügyi megyei rendőrfőkapitány-helyettes vett át.

 

police.hu

Kapcsolódó képek