menu

  • 2016.03.24.

Megjelent a Szuperinfó Életmód-egészség 2016. tavasz/nyár ingyenes magazinja

Már harmadik éve, hogy a jobb idő beköszöntével csokorba szedjük az egészségügyhöz, tudatos életmódhoz kapcsolódó partnereink szolgáltatásait, újdonságait. A hirdetések mellett teret adva a hosszabb, szöveges bemutatkozásnak is.

2016. márciusában, a hosszú téli napok után hangsúlyt kap a masszázs, legyen az talpat, vagy egész testet érintő kényeztetés. Foglalkozunk érzékszerveinket a kor előrehaladtával érintő elváltozásokkal, gyengébb látással és hallással. Megtudhatjuk, milyen új dimenziókat nyit meg a fogászatban a mikroszkóp használata, vagy hogy mit is jelent a bioszálas arcfeszesítés. Ez csak néhány gondolat a 24 oldalas magazinból.

Amennyiben érdeklik Önt az egészséges és napjainkban népszerű életmódok, legújabb szépségápolási, -megőrzési trendek, bízunk benne, talál érdekes és hasznos információt magazinunkban! Fogadja érdeklődéssel!

A tavaszi után, idén október második felében jelentkezünk az őszi számunkkal, azonban addig is követhet bennünket, informálódhat velünk a www.facebook.com/eletmodegeszsegmagazin oldalon.

Tovább az Életmód-egészség Magazinokhoz

fb-art

Kapcsolódó képek