menu

  • 2016.06.09.

Megjelent a Családinfó nyári száma

Idén már második alkalommal lapozhat bele online is Családinfó magazinunkba. Igyekeztünk a nyári témákat fókuszba helyezni, azok között is olyan cikkeket összegyűjteni, melyek a családokat kiemelten érintik.

Olyan olvasnivalók között válogathat, mint a nyaralásokat is érintő fülbetegségek, hogyan befolyásolja zenei fejlesztés a legkisebbeket. Dr. Kovács Zsolt segítségével megtudhatjuk, hogy a táplálkozás milyen szerepet játszik az allergia kialakulásában.

Természetesen a nyár közeledtével a kerti munkák is főszerepet kapnak, és ki ne szeretné, hogy egy nyugágyból nézze, ahogy az elektromos fűnyírója tevékenykedik, cikkeink között megismerkedhet az önjáró fűnyíróval. De ha épp kovácsoltvas termékekkel szeretné ékesíteni kertjét ebben is segítünk.

Végül, de nem utolsósorban a nyaralásokat is érintettük. Hová menjünk strandolni, mit tegyünk nyaralás előtt és alatt a megfelelő biztonság érdekében. Magazinunk segítségével ezekben a témákban is szemezgethet. De a táborok sem maradhatnak ki a nyári szünetből, ismerkedjen meg velük segítségünkkel!

Ezúton kívánunk Önnek kellemes pihenést a nyáron, ősszel pedig ismét keresse Családinfó magazinunkat, melyben sok érdekes témát olvashat majd!

Tovább a CSALÁDINFÓ Magazinokhoz

fb-art

Kapcsolódó képek