menu

  • 2016.10.19.

Megjelent a Szuperinfó Életmód-egészség 2016. ősz/tél ingyenes magazinja

Már harmadik éve, hogy a hideg idő beköszöntével csokorba szedjük az egészségügyhöz, tudatos életmódhoz kapcsolódó partnereink szolgáltatásait, újdonságait. A hirdetések mellett teret adva a hosszabb, szöveges bemutatkozásnak is.

2016. októberében, a hosszú téli napok beköszönte előtt hangsúlyt kap a megváltozott fényviszonyokhoz alkalmazkodni kénytelen szem, az egészséges fejbőr fontossága, az érszűkület vagy a csontsűrűséghez köthető megelőző vizsgálatok szerepe. Tanácsot kaphatunk, hogyan tölthetjük meg a reggeli kávézásunkat szervezetünkre gyakorolt jótékony hatású gyógynövénnyel, belepillanthatunk az élőételek készítési módjaiba, és ez csak néhány gondolat magazinunkból.

Amennyiben érdeklik Önt az egészséges és napjainkban népszerű életmódok, legújabb szépségápolási, -megőrzési trendek, bízunk benne, talál érdekes és hasznos információt kiadványunkban! Fogadja érdeklődéssel!

Amint majd újra melegebb napsugarak köszöntenek bennünket, jelentkezünk tavaszi számunkkal, addig is követhet bennünket, informálódhat velünk a www.facebook.com/eletmodegeszsegmagazin oldalon.

Tovább az Életmód-egészség Magazinokhoz

fb-art

Kapcsolódó képek