menu

  • 2017.02.23.

Közérdekű közlemény faápolási munkák elvégzéséről

A Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. a szükséges hatósági engedélyek birtokában az alábbi faápolási munkák elvégzését tervezi, mely munkák ideje alatt kéri a lakosság megértését és türelmét.

2017. február 27-én a Nagykőrösi utca 15., 17., 20. és 33. számú épületek előtt összesen 4 db fa kivágása. A fák kivágására azok rossz egészségi állapota miatt kerül sor: a fák törzsén fagy következtében kialakult hosszanti repedések találhatók, melyek a fák stabilitását meggyengítik.

2017. február 28-március 3. közötti időszakban a Mezei utcában összesen 17 db idős japánakác kivágása. A munkára az idős japánakácok egyre romló egészségi állapota és a japánakác egyedek közé korábban telepített fiatal egyedek további fejlődéséhez szükséges térállás biztosítása miatt van szükség.

2017. március 6-10. közötti időszakban a Bakule Márton utcai platánfákból telepített fasor szükség szerinti ápolása, gallyazása. A munkákra a beérkezett nagyszámú, jogos lakossági kérés kielégítése érdekében kerül sor. A munkavégzés során a fasor egyedeinek szükség szerinti gallyazására, koronaritkítási munkákra kerül sor.

A tervezett faápolási munkák során kérik és előre is köszönik a lakosság türelmét, megértését.

 

Városüzemeltetési Nonprofit Kft.

Kapcsolódó képek