menu

  • 2017.04.24.

A PAE XX. állásbörzéjén a MÁV is bemutatja kínálatát

Idén végző mérnököket keres pályakezdő diplomás programjába a MÁV-csoport a Pallasz Athéné Egyetem XX. Állásbörzéjén

Közlekedés-, villamos-, gépész-, építész- és építőmérnököket keres pályakezdő diplomás programjába a nemzeti vasúttársaság a Pallasz Athéné Egyetem XX. Állásbörzéjén, amelyet április 25-én rendeznek meg Kecskeméten.

Első alkalommal vesz részt a MÁV-csoport a Pallasz Athéné Egyetem állásbörzéjén, amelyet XX. alkalommal rendeznek meg idén, április 25-én, Kecskeméten.

Közel hatvan kiállító több száz négyzetméteren várja majd az egyetemi hallgatókat és a látogatókat a Törös Olga Sportcsarnokban 9 és 16 óra között.

A vasúttársaságot a 44. standon találhatják meg az érdeklődők, ahol munkatársaik készséggel állnak rendelkezésükre. A rendezvény kiemelt támogatójának számító MÁV-csoport a börzén elsősorban pályakezdő diplomás programjába keres tanulmányaikat idén befejező közlekedés-, villamos-, gépész-, építész- és építőmérnököket, számukra szakdolgozat-írási lehetőséget, szakmai gyakorlati helyet, valamint ösztöndíjat is kínál.

A MÁV-csoport hosszú távon számít munkatársaira, szakmai fejlődésüket széleskörű képzési lehetőségekkel támogatja. Dolgozóinak több évre szóló bérnövekedést és számos béren kívüli juttatást kínál, egyes vállalatainál utazási kedvezményt és egészségmegőrző programot is nyújt. Leendő munkavállalóinak, felsőfokú iskolai végzettséget igénylő munkakörökben – az előírásoknak megfelelő – főiskolai diploma esetén havi 270 ezer, egyetemi diploma esetén havi 300 ezer forintos „diplomás minimálbért” ajánl.

 

MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Kapcsolódó képek