menu

  • 2017.04.24.

Állásbörze a Pallasz Athéné Egyetemen

A 46 kiállító több mint 240 m2-en várja majd az érdeklődő hallgatókat és látogatókat április 25-én kedden 9.00- 16.00 óra között.

Az Állásbörze a korábbi évekhez hasonlóan nem csak a Pallasz Athéné Egyetem hallgatóinak nyitott és ingyenes rendezvény, hanem Kecskemét város lakosai és a környékről érkezőknek is. A börzére látogatók számos nyitott pozíció közül választhatnak, ugyanis – bár még nem teljes lista – az eddig beérkezett adatok alapján elmondható, hogy 300-nál is több meghirdetett állásajánlattal, szakmai gyakorlati lehetőséggel érkeznek a kiállítók.

A rendezvény helye és ideje: 2017. április 25., GAMF Műszaki és Informatikai Kar Törös Olga Sportcsarnok (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.).

Az állásbörzét 9,00 órakor Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét Város polgármestere, valamint Finta Zita a Pallasz Athéné Egyetem kancellárja nyitja meg.

ERASMUS országos egyetemi roadshow az Állásbörzén

A Tempus Közalapítvány egyetemi roadshow- val ünnepli az Erasmus+ ösztöndíjprogram 30. születésnapját. Ennek alkalmából országos Erasmus- Roadshow-t szerveztek a közalapítvány munkatársai. A Roadshow utolsó állomása a Pallasz Athéné Egyetem Állásbörzéjén lesz.

Itt az érdeklődő hallgatóknak az Egyetem munkatársai adnak tájékoztatást a nemzetközi ösztöndíjprogram kínálta lehetőségekről. Segítséget kaphatnak pályázatíráshoz, motivációs levél megírásához, továbbá játékos feladatokkal, a korábbi ösztöndíjasok élménybeszámolóival várják a kalandvágyó fiatalokat.

Az Állásbörze helyszíne és időpontja: Pallasz Athéné Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar, Törös Olga Sportcsarnok (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.).

Pallasz Athéné Egyetem

Kapcsolódó képek