menu

  • 2017.06.13.

Június 14-én szerdán nyit a Kecskeméti Strand

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark 2017. június 14-én, szerdán nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt.

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark egy szezonálisan üzemelő szabadtéri strand, amely a Kecskeméti Fürdőhöz tartozik. A strand nyitását minden évben a nyári vakáció kezdetéhez igazítják, a zárás pedig augusztus utolsó vasárnapja.

A strand nyitásának időpontja 2017-ben: június 14., szerda 9 óra.

A strandszezon kezdetét az idei évben is Szezonnyitó Strand Party-val ünnepelik, melynek időpontja 2017. június 17. szombat. A rendezvényen 10 és 18 óra között DJ műsorral, kézműves foglalkozással, játékos vetélkedőkkel, aquafitnesszel, strandröplabdával, strandfocival, streetballal, vízilabdával várják kedves Vendégeiket. Ugyanakkor a programok csak napsütéses, jó időben kerülnek megtartásra. Rossz idő esetén a rendezvényre egy héttel később, június 24-én szombaton kerül sor.

A nyár további részében is változatos programokkal várják látogatóikat. Júliusban éjszakai fürdőzést, Családi Napot és Strandok Éjszakáját szerveznek. Augusztusban is lesz éjszakai fürdőzés, valamint Játékos Ügyességi Nap, majd 27-én a Nyárbúcsúztató Retro Party-val zárják a szezont.

Programjaikat ITT tekintheti meg.

Jó hír, hogy a jegyárak az idei évben sem változnak, így a 2014-es árakon válthatók meg a belépők.

A Kecskeméti Strand jegyárait ITT tekintheti meg.

Végül de nem utolsó sorban tájékoztatják Vendégeiket, hogy június 15-én, csütörtökön a strand zártkörű rendezvény miatt déli 12 órakor nyit.

kecskemetifurdo.hu

Kapcsolódó képek