menu

  • 2017.06.21.

TOURIST POLICE KECSKEMÉTEN

Cél a megyeszékhelyre látogató hazai és külföldi turisták személy- és vagyonbiztonságának megteremtése.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is elindul a Tourist Police program 2017. június 19. – 2017. augusztus 27. között a Kecskeméti Rendőrkapitányság Megelőzési és Áldozatvédelmi Alosztályának szervezésében.

A program fő célja a megyeszékhelyre látogató hazai és külföldi turisták személy- és vagyonbiztonságának megteremtése, a közbiztonság megszilárdítása, a bűnözés elleni hatékony fellépés.

A közösségi szolgálatot ellátó diákok minden nap 9 órától 21 óráig a belváros szívében, a Kossuth téren felállított pavilonban személyesen is segítenek az idelátogatóknak, melynek keretében a rendőrségi információk mellett turisztikai kiadványokkal is várják az érdeklődőket.

A komplex feladatellátás egyik eleme a Tourist Police kiadvány. A három nyelven – magyar, angol, német – megjelenő brosúra tartalmazza a legfontosabb bűn-, és baleset – megelőzési, valamint turisztikai információkat, továbbá a krízishelyzet esetén hívható telefonszámokat.

Kecskeméten a közösségi szolgálatot ellátó diákokkal nem csak a Tourist Police információs pontnál, hanem a Strand Police keretén belül a Kecskeméti Fürdő és a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark területén is találkozhatnak.

 

police.hu

Kapcsolódó képek