menu

  • 2017.07.03.

Kodály Művészeti Fesztivál

Az idei fesztivál Kodály Zoltán születésének 135. és halálának 50. évfordulója jegyében zajlik. A kettős évforduló tiszteletére a fesztivál programjának középpontjában Kodály zeneszerzői munkássága került.

A hagyományokhoz híven széles zenei kínálattal várják az érdeklődőket: nagyzenekari estek, szólóestek, gyerekprogramok, színházi előadások és néptánc is szerepel a programban.

A színvonalas zenei programok idén táncszínházi előadással – Kecskemét City Balett közreműködésével – és filmvetítésekkel is kiegészülnek.

Idén is több helyszínen várják a zene szerelmeseit!

Kecskemét Főtere, Városháza udvar, Református Újkollégium, Piarista Templom, Barátok temploma, Ifjúsági Otthon udvara, Nagytemplom

A fesztivál ideje alatt a Főtér különböző pontjain 19 órai kezdettel örömzenélést tartanak a kecskeméti Kodály Iskola zeneművészeti szakközépiskolásai.

Jegyek kaphatók: online: http://www.hirosagora.hu/jegyrendeles-2 vagy személyesen: Hírös Agóra Kulturális Központ, Kecskemét, Deák Ferenc tér 1. munkanapokon 14-19 óra között Hírös Agóra Ifjúsági Otthon, Kecskemét, Kossuth tér 4. munkanapokon 10-13 és 14-17 óra között.

Részletes információt talál az előadókról és programokról: facebook.com/Kodály Művészeti Fesztivál 

 

Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft.

Kapcsolódó képek