menu

  • 2017.08.22.

Színházak éjszakája Kecskeméten

Mostantól nem kell Budapestre utaznunk, hogy különleges előadásban részesüljünk a Színházak éjszakáján!

A Ciróka Bábszínház udvara ugyanis ezen az estén nyitva áll, és a Hírös Gasztroszínház egyik legújabb darabjával, a Keserű Aszúval várja a betérőket.

A Gasztroszínház előadásában egymással keveredik íz, illat, hang és mozdulat, testközelből élvezhetjük a színész jelenlétét, a jelenetek közt egy-egy finom falat ízét, kiváló borok zamatát.

Az est során a Koch Borház Kecskemét 4 féle bort kóstoltat meg a közönséggel, melyet a Félegyházi pékség sós apróságai és a Alföldi Garabonciás Kft. termékei kísérnek.

A fővárosra koncentrálódó Színházak éjszakája eddig csak néhány vidéki helyszínnel bővült, amelyek közé most Kecskemét is bekapcsolódott. A Ciróka Bábszínház ezzel az előadással kezdi Pestiek a Budai utczában felnőtt sorozatának 14. évadját.

Az előadás időpontja: 2017. szeptember 16. 20 óra

A belépőjegy díja 3900 Forint, mely tartalmazza az előadáshoz kapcsolódó fogyasztást.

Várnak mindenkit szeretettel!

Keserű Aszú

Míg fiatalon a kalandot és a kiismerhetetlent kutatjuk az ellenkező nemben, úgy érett korunkra a biztonságot és a nyugalmat. Folyton kutatunk, kísérletezünk, alázatot gyakorlunk, elvárásokat támasztunk, s olykor még a szeretetre is jut időnk. A legkiválóbb borok mellé, a legkiválóbb irodalmi művekből válogattunk össze, a párkapcsolat bizonyos fázisait elénk táró jeleneteket, s megpróbáljuk felnyitni a nézők/vendégeink szemét arra, hogy mi az az értékrend, amitől két ember kapcsolata örökkévalóvá válhat.
A nosztalgikus első fellángolás és a vulkánként fortyogó nagy szerelem csodái után mi lesz velünk? Megmaradunk egymásnak s szépen leülepedünk, mint vulkanikus hamu az egykor virágzó tájra. Nagy kortyokban gurítjuk le torkunkon a kezdetben mézédes, mára keserűvé vált aszút. Így kell ennek lennie? Derítsük ki együtt. A nyomozáshoz Bata Éva színművésznőt és Bárnai Péter színművészt hívtuk segítségül.

“Egy borban Két bor van. Két cuvée az egy borban.
Egy borban két cuvée, Két cuvée az egy borban.”

Játszák:
Bata Éva színművésznő
Bárnai Péter színművész

Rendező: Sárosi Gábor

Kapcsolódó képek