menu

  • 2017.09.07.

A Cirókában is becsengettek

Gyerekközönség előtt, interaktív eseményen nyitotta meg az új színházi évadot Kiszely Ágnes a Ciróka Bábszínház igazgatója.

Az évadnyitó esemény új színfolt a bábszínház életében és hagyományt szeretnének vele teremteni. Akárcsak az iskolában, a Cirókában is becsengettek, ám itt a gyerekek dönthették el, hogy milyen csengőhang jelezze az évad kezdetét. A kutyaugatást fogadta a legnagyobb ováció, így azzal kezdődött az évad. A gyerekek megtudhatták, hogy a bábszínházi élet nem is olyan sokban különbözik az iskolától. A rendező osztályfőnökként házi feladatot vagyis szövegtanulást ad a bábosoknak és a színpadi mozgás is felér egy tesiórával.

Kiszely Ágnes játékosan ismertette a gyerekekkel az évad bemutatóit, azonban a Minden egér szereti a sajtot előadás egerei mindig rosszkor kotnyeleskedtek bele a beszédbe derültséget okozva ezzel a közönségnek. Az eseményen kiemelték még a vasárnapi előadásokat és felhívták a figyelmet a Kecskemét város 650. születésnapjához kapcsolódó játékra.

Az évadnyitó után a gyerekeket sajtospogácsa és tejital várta a Félegyházi Pékség és az Alföldi Tej jóvoltából.

A Ciróka 2017/2018-as évadja nem csak bemutatókkal, hanem játékokkal és színes programokkal is várja a látogatókat a legkisebbektől a legnagyobbakig.

A Ciróka 2017/2018-as bérletajánlata

Vágsélei Csilla Sára

Kapcsolódó képek