menu

  • 2017.10.24.

Éjszakai Forgatag

Pénteken ismét Éjszakai Forgatag!

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 2017. október 27-én rendezi soron következő Éjszakai Forgatagát. A megszokotthoz hasonlóan a szervezők érdekes, izgalmas előadásokkal várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

A megszokott rendtől eltérően 17 órától már megnyitja kapuit a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér (Széchenyi sétány 11.), hiszen már ekkortól érkezhetnek nevezni és melegíteni mindazon asztaliteniszezők, akik nem a profi kategóriában szeretnének versenyezni. Lévén, hogy a legtöbb fiatal ezeken a versenyeken indul, a szervezők előrébb hozták a mérkőzések kezdetét 17 óra 30 percre.

19 órától – visszatérve a megszokott rendhez – interaktív előadásokat hallgathatnak meg az érdeklődők. Ellátogat majd a rendezvényre a Smiley Tánciskola, akik a rockyn át a szambáig, számos látványos produkcióval készülnek. Őket követi majd a Kecskeméti Vadaskert előadója, aki „Testközelben a vadvilág, állatkert a Város szívében” című előadásával készül az érdeklődők számára.

20 órától kezdetét veszi a profi asztalitenisz, illetve a darts, csocsó és kinect bajnokság, melyre természetesen ezúttal is kortól és nemtől függetlenül mindenkit szeretettel várnak a rendezők!

Helyszín: 6000 Kecskemét, Széchenyi sétány 11.

Időpont: 2017. október 27., péntek  17:00 – 24:00

Kapcsolódó képek