menu

  • 2017.10.31.

Beszámoló az októberi Éjszakai Forgatagról

Október utolsó péntekjén ismét gyerekzsivajtól volt hangos a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztalitenisz csarnoka.

Október 27-én került megrendezésre a soron következő Éjszakai Forgatag, melyre már 17 órától várták az érdeklődőket a szervezők, ekkor kezdődött ugyanis az asztalitenisz kezdő és haladó kategóriájának a nevezése. 17 óra 30 perckor pedig e kategóriák nevezői csaptak össze. Aki éppen nem játszott az bemelegített, falatozott az ingyenes büféből vagy beszélgetett.

19 órakor a mérkőzéseket megszakítva a Smiley Tánciskola növendékei kápráztatták el az érdeklődőket akrobatikus elemekkel tarkított táncprodukcióikkal. Ezt követően a Kecskeméti Vadaskert mutatkozott be.

Az érdekes előadásokat követően ismét a mozgásé lett a főszerep, ugyanis megkezdődtek a csocsó, a darts és az asztalitenisz profi kategóriájának versenyei.

Az izgalmas mérkőzések végeztével fény derült az októberi Éjszakai Forgatag sporteredményeire:

– A gyermekek darts versenyét Nagy Rebeka nyerte, őt követte Nagy Gábor és Palotás Gergely.

– A felnőttek között Tóth János szerezte meg az aranyérmet dartsban, Dudás Sándor második, Molnár Ferenc pedig harmadik helyen végzett.

Csocsóban verhetetlennek bizonyult Atkári Norbert és Solymosi Gábor párosa, az ezüstérmet Berente Tamás és Gondos Máté szerezték meg, míg a dobogó harmadik fokára Nagy Gábor és Palotás Gergely állhattak.

Asztalitenisz kategóriában a bajnok Mayer László lett, őt követte Juhász Viktória és Klein Máté.

Haladó kategóriában Orvos Alexander asztaliteniszező győzedelmeskedett, de szorosan mögötte ott volt Atkári Norbert és Nagy Zsombor.

– A profi asztaliteniszezők izzasztó meccseiből Simon Dániel Gábor bizonyult a legjobbnak. Az ezüstérmes Novák Laura, míg a bronzérmes Dudás Sándor lett.

Aki esetleg lemaradt az októberi Éjszakai Forgatagról, az ne keseredjen el, mert november 24-én ismét megnyitja kapuit a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér csarnoka!

Kapcsolódó képek