menu

  • 2017.11.03.

Új parkoló a köztemetőnél

Sokan örömmel konstatálták, hogy idén az eddig megszokottnál gördülékenyebb volt a parkolás és a közlekedés a kecskeméti köztemetőnél.

A temetői rohamnak azonban, mivel november első napja hét közepére esett, még nincs vége.

Különösebb atrocitások nélkül zajlott a mindenszentek és halottak napi temetőlátogatás. Mivel november elseje idén hét közepére esett, így több mint egy hétig megnövekedett forgalomra számítanak a kecskeméti köztemetőnél is. Egy új beruházásnak köszönhetően idén sokkal gördülékenyebben haladt a temető előtti forgalom.

– Egy korábbi önkormányzati döntés alapján épülhetett meg ebben az évben a 60 férőhelyes parkoló, itt a kecskeméti köztemető főbejárata előtt. Az ünnepek alatt az állandó, illetve az ideiglenes parkolók megteltek. Folyamatos volt a mozgás – mondta el kérdésünkre Herczeg Anikó, a Városüzemeltetési Nonprofit Kft. temetőgazdálkodási divíziójának vezetője.

A rendőrök, polgárőrök, közterület felügyelők és a temető saját megerősített biztonsági szolgálata is azért dolgozott, hogy a megemlékezés mindenki számára nyugodt lehessen.

Egészen hét végéig megnövekedett forgalommal érdemes számolni a köztemetőnél, melynek kapui minden nap 6 óra 30 perctől este 19 óráig nyitva vannak mindenki előtt.

hiros.hu

 

Kapcsolódó képek