menu

  • 2017.11.07.

Elektromos Mercedes kisautókat kapott a gyerekosztály

Óriási volt az öröm hétfő délután a Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztályán.

Három elektromos Mercedes kisautót kaptak ajándékba az osztályon gyógyuló betegek a Music FM Rádió és a Hovány Autóház közös jótékonysági akciójának keretében.

A Hovány Alapítvány azt a célt tűzte ki, hogy Magyarország minden kórházának gyermekosztályát megajándékozzák ezekkel az aprócska tűzpiros Mercedesekkel. Az adományátadás minden helyszínen a Music FM Rádió Délutáni Road Showja keretében történik, élőben jelentkeznek be a helyszínről.

Kecskemétre a békéscsabai kórházból érkeztek. Peltzer Márk márkaigazgató és Hovány Mercédesz, a Hovány Autóház marketing menedzsere adta át az értékes ajándékokat a második emeleti játszószobában. A kis betegek természetesen gyorsan ki is próbálták a “mosolyautókat”.

Fittikém, a Music FM Rádió Délutáni Road Show-jának műsorvezetője élőben adott hírt az ünnepélyes pillanatokról. A kórház nevében Pap-Szekeres Anita ápolási igazgató köszönte meg az adományt a Hovány Autóháznak és a rádiónak, emléklapot adott át a kedves vendégeknek.

Nem csak a fiúk vették nagy örömmel birtokba a csodajárgányokat, egy kicsi lánynak sikerült először manővereznie a játszószobában az egyik Mosolyautóval. Ezeket a folyosón is használhatják majd, akár a vizsgálatokra is Mercivel mehetnek ezentúl az osztály kis betegei.

 

hiros.hu

Kapcsolódó képek