menu

  • 2018.03.26.

Aranyérem az I. Hírös Városi Futsal Tornán

U15-ös korosztályban 1. helyezett lett a Scoregoal KFC

8 csapat részvételével országos utánpótlás futsal tornát szervezett a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club.

A 2018. március 25. napon megrendezett versenyre nevezett 8 csapatot a szervezők 2 csoportba sorsolták szét, ahol az „A” jelű csoportban a Szigetszentmiklós, REAC Sportiskola, Dunakeszi Kinizsi, és 1988Déli-Ferencváros, míg a „B” jelű négyesbe az Aramis, Pécs (PTE-PEAC), Cső-Montage és a házigazda Scoregoal KFC került.

A csoportmeccseket követően a Dunakeszi Kinizsi és a Reac, valamint az Aramis és a Scoregoal került az elődöntőkbe, ahol a végletekig izgalmas derbiket követően az utóbbi két csapat került az aranyágra. A döntőben egy gyors hazai kontra – és Bodor Zoli higgadt megoldása megpecsételte az Aramis helyzetét, így az első alkalommal megrendezésre kerülő utánpótlás tornán a hírös városi fiatalok diadalmaskodtak.

Bronz mérkőzés: Dunakeszi Kinizsi U15 – REAC Sportiskola U15: 3-2

Arany mérkőzés: Scoregoal KFC U15 – Aramis U15 : 1-0

Legjobb mezőnyjátékos: Bodor Zoltán (Scoregoal KFC)

Gólkirály: Palkó Krisztián (REAC)

Legjobb kapus: Pillár-Bán Zsombor (Aramis)

JOMA Fair-play díj: Dunakeszi Kinizsi

A győztes csapat névsora: Csákó Patrik, Nemcsek Tamas, Bodor Zoltan, Jánosi Roland, Toth Andras, Kovacs Ádam, Fekete Andras, Korpacsi Roland, Bablinszki Barnabas!

 

Marozsi Gábor U15 edző értékelése: „Előzetesen a 4 közé kerülést is szép eredménynek mondtuk volna, ám a fiúk kitettek magukért, büszke vagyok rájuk! Nem szeretnék kiemelni senkit a csapatból, mert csapatként, közösen értük el ezt a sikert. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy mindvégig buzdították a fiúkat, és ott álltak a csapat mellett.”

 

Gratulálunk, további sikereket kívánunk a csapatnak!

Kapcsolódó képek