menu

  • 2018.05.31.

Megvannak a Családinfó játékának döntőbe jutó osztályai!

A Családinfó magazin tavaszi lapszámában egy szellemi játékot hirdettünk negyedik osztályosok számára.

A 13+1 kérdésből álló tesztet dr. Dusek László állította össze, aki nyugdíjas történelem-földrajz szakos középiskolai tanár, az MTA Földrajztudományi Kutatóintézetének munkatársa, a Magyar Földrajzi Társaság volt alelnöke és a Budapesten működő Kvízjátékosok Klubjának tagja. Mindezek mellett a kilencvenes évek legendás Mindent vagy semmit vetélkedőjében is eredményesen szerepelt.

A tesztet összesen 11 osztály küldte be Kecskemétről és környékéről. Városföldről és Nagykőrösről is érkeztek megfejtések a Kecskeméti szerkesztőségbe. A helyes megfejtők közül három szerencsés osztályt sorsoltunk ki, akik június 11-én a Malom Központban egy, a Mindent vagy semmit műsor hangulatát megidéző nyomógombos vetélkedőn élesben mérhetik össze tudásukat. Az osztályokat 4 fős csapatok fogják képviselni. A vetélkedő kérdéssorát, akár csak a tesztet dr. Dusek László a negyedikes korosztálynak megfelelően állította össze.

A „hadba induló” osztályok Kecskeméten:

Arany János Általános Iskola, 4.d.
Corvin Mátyás Általános Iskola, 4.b.
Városföldi Általános Iskola 4.a

A csapatok az alábbiakat tudják megnyerni osztályuk számára:

1. helyezett Egy osztálynyi belépő a Kerekerdő Kalandparkba
2. helyezett: Egy osztálynyi belépő a Kecskeméti Fürdőbe
3. helyezett: Malommozi jegyek az osztály minden tagjának és fagyizás a Peppenero Fagylaltozóban

A teljes osztályt, tanárokat, szülőket és érdeklődőket is szívesen várunk szurkolni június 11-én, hétfőn, 13 órakor a Malom Központban!

A játék és a vetélkedő támogatói:

Kapcsolódó képek