menu

  • 2018.06.04.

2. Kecskeméti Kézműves Sörfesztivál

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a 2. Kecskeméti Kézműves Sörfesztiválon!

Időpont:  2018. június 8-10. péntek-vasárnap

Helyszín: Hírös Város Turisztikai Központ előtti tér (Kecskemét, Rákóczi út 15.)

A 2. Kecskeméti Kézműves Sörfesztiválon több mint ötvenféle, minőségi alapanyagból készített sörkülönlegességet kóstolhatnak meg az ország egész területéről a fesztiválra érkező kisüzemi kézműves sörfőzdék kínálatából.

A szervezők célja, hogy hagyományteremtő szándékkal a hírös városba invitálják a minőségi hazai sörök készítőit és kedvelőit, s a rendezvénnyel hozzájáruljanak a magyar kézműves sör hazai gasztrokultúra szerves részévé válásához.

Az elmúlt években számos új sör született, a főzdék hagyományos receptúrákkal és merész újításokkal kísérleteztek,
aminek eredményeképpen egyre színesebb a hazai kínálat – amiről most a vendégek is meggyőződhetnek.

A fesztivál programja szinte minden könnyedebb zenei műfajt felölel: blues, rock, pop, party slágereken és latinos hangulatú koncerteken kapcsolódhat ki a közönség.

A vasárnap este kiemelt fellépője Csík János és a Mezzo zenekar lesznek. Nyereményjátékkal is készülnek a szervezők, amelynek során a játékban résztvevők értékes sörcsomaggal lehetnek gazdagabbak és kiválasztásra kerül a fesztivál kedvenc sörfajtája is.

Minden nap megismerkedhetnek a Hírös Város sörgyártásának múltjával és jelenével a Kecskeméti Sörmanufaktúra sörmestere által, továbbá a kézműves sör előállításának technológiájával, alapanyagaival, pozitív élettani hatásaival.

A bemutató résztvevőinek egy pohár sörkóstolóval kedveskednek.

A gyermekeket is várják óriáskerékkel, kisvasúttal és sok más gyermekprogrammal.

A jókedv tehát garantált! Változatos zenei műsorokból és a kézműves sörfőzdék széles kínálatából és minőségi gasztronómiai élményekből biztosan nem lesz hiány!

Kapcsolódó képek