menu

  • 2018.06.08.

Egy kattintással segíthetünk az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítványnak!

A DM üzletlánc pályázatot hirdetett 500.000 ft értékben, hogy helyi ügyeket, civil projekteket támogasson. Az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány, vagyis a KECSAP is nevezett a pályázatra.

A KECSAP egy olyan helyi kezdeményezés, amelyet egyszerű emberek álmodtak meg, egyszerű célokkal.  Olyan rászoruló kisgyermekes családoknak nyújtanak segítő kezet, akik önmagukért is igyekeznek mindent megtenni. Az alapítók között négy védőnő is van, akik nap, mint nap találkoznak a kisgyermekes családokkal, anyukákkal, így első kézből tudják azt, hogy mely családok szorulnak segítségre és mi is az, amire nekik igazán szükségük van.

Az Alapítvány az alábbiakkal indul a DM pályázatán:

“Az alapítvány által felkarolt hátrányos helyzetű családjainkat 3 témakörben tudnánk támogatni. Egyrészt pénzügyi tudatosságra, a pénzzel való bánásmód alapvetéseire szeretnénk megtanítani. őket. Másrészt önismereti , pozitív jövőteremtő tréningek révén,személyes énhatékonyságukra, párkapcsolati problémáikra találnak megoldásai stratégiákat. Harmadrészben hygéniai – szépítészeti tréning keretén belül, férfiaknak testkarbantartási,test és hajápolási, nőknek szépség és sminktanácsadással segítünk önmaguk elfogadására ,testük és lelkük összehangolására és belső fejlődésüket a változások előmozdítása érdekében hatékonyabbá tenni. Profi szakembereket bevonva használható, valós tudást , pénzügyi és életvezetési tanácsadást biztosítunk a tréningjeink segítségével.”

A DM üzletlánc 25 szervezet helyi kezdeményezését fogja támogatni, ebből 15-öt a közönség szavazhat meg. Ha úgy gondolja, hogy támogatná a rászoruló  kecskeméti családok pénzügyi tudatosságát, énhatékonyságát és testi-lelki egészségét,  akkor szavazzon a KECSAP-ra  az alábbi linken:

https://www.dm-egyuttegymasert.hu/hu/projektkereso2/#6638

 

 

Kapcsolódó képek