menu

  • 2018.09.03.

Katona József Színház 2018/19-es évad

A Kecskeméti Katona József Színház társulata idén is izgalmas produkciókkal készül az új színházi évadra.

Az évadnyitó társulati ülés után elindult a munka: megkezdődtek A beszélő köntös és A király beszéde próbái.

BÉRLETEZÉS
Az új évadra szóló bérletek a szabad helyekre már augusztus 21-től megvásárolhatók. Idei újdonságuk, hogy immár hat nagyszínpadi és egy kisszínházi előadásra érvényesek a bérletek.

KERÜLJE EL A SORBANÁLLÁST!
Bérletvásárlásra a nagyszínház oldalában található jegypénztárban és a Kelemen László Kamaraszínház jegypénztárában is lehetőséget biztosítanak. A Kamaraszínház jegypénztára szeptember végéig rendkívüli nyitva tartással várja a nézőket, hétköznapokon 10-17 óráig!

Bérletvásárláshoz a következő utalványok válthatók be: Edenred Kultúra utalvány, Erzsébet Ajándék- és Kultúra Utalvány, Sodexho Pass Kultúra utalvány, SZÉP kártya, OTP Cafetéria.

NYÍLT NAP
Idén szeptember 15-én rendezik meg hagyományos nyílt napjukat. Kulisszajárás, ízelítő a készülő új bemutatóból, ismét találkozhatnak a Kecskemét City Balett táncművészeivel, felpróbálhatnak különleges jelmezeket és a színpad titkaiba is beavatást nyerhetnek. A további részleteket hamarosan megtalálhatják a színház honlapján és Facebook-oldalán.

JEGYPÉNZTÁRI NYITVA TARTÁS:
Színház Szervezési és Jegyiroda (Katona József tér 5.) Hétfő-péntek 09-18 óráig.

Kelemen László Kamaraszínház (Rákóczi út 15.): Augusztus 21. és szeptember 30. között: Hétfő-péntek 10-17 óráig.

A Jegypénztár és Szervezési Iroda továbbra is várja kérdéseiket és kéréseiket a +36 76 501 177 és 501 174-es számon illetve a szervezes@kecskemetikatona.hu címen!

 

Kecskeméti Katona József Színház