menu

  • 2018.09.10.

Már Karácsonyra készülnek a kívánságteljesítők

Rászoruló családok számára szereznek örömet a kívánságteljesítők.

Kéréseket – kívánságokat várnak az egész országból, a beérkezett kívánságokból 100 még karácsony előtt teljesülhet. Nagycsaládosok, kisgyermekes családok, tartósan beteg gyermekek számára kínál a lehetőség élményt, örömteli pillanatokat, kis időre felszabadulást a hétköznap nyomasztó problémái alól.

Rácz Anett alapítványi elnök elmondta: az alapítvány bármennyire is szeretné, továbbra sem tudja kifizetni eladósodott emberek közüzemi számláit vagy hiteltartozásokat (gyakori a hasonló segélykiáltás), a kívánságteljesítő program révén örömet okozó vágyak megvalósítására, életminőséget javító használati tárgyak beszerzésére van lehetőség.

Kívánj valamit a kívánságteljesítőktől!

Az Angyali.hu Alapítvány élményt és segítséget ad megváltozott élethelyzetben lévő, betegségben szenvedő gyermekeknek – felnőtteknek, nélkülöző családoknak. A jótékonysági kívánságteljesítő programba támogatottként lehet jelentkezni, mégpedig úgy, hogy a www.angyali.hu oldalon a Kívánságkérés vagy az üzenetküldés menüpontok valamelyikében a segítséget kérő leírja a körülményeket, hogy mit szeretne, mi az amivel nehéz helyzete jobbá válhat.

A kívánság kérés postai levélben is beküldhető (telefonszám, kapcsolatfelvételi adatok és a kívánság leírásával), az “Alapítvány”, 6701 Szeged, P.F.:929. címre történő postai levél formájában.

Angyali.hu Alapítvány
Angyali.hu Alapítvány facebook oldala

Kapcsolódó képek