menu

  • 2018.10.01.

Asztalitenisz

NB-III. Dél- Alföldi csoport

4. forduló – 2018. szeptember 27. (csütörtök)
Helyszín:  Szeged, Budapesti Krt. 5-7.
ATSK Szeged I. – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Kesi I.

Az NB-III. Dél – Alföldi csoport 4. fordulójában azzal az ATSK Szeged I. csapattal mérkőzött meg a Kspari – Kesi I. asztalitenisz csapata, amely szintén szebb napokat is megélt. Saját nevelésből építkeznek. Fiatal versenyzőkből állnak össze, akik az ifjúsági ranglistán szerepelnek.

A kecskeméti csapatban Miskolci Kristóf, Mezei Levente, Gyarmati Zsolt, Jádi Dominik állt asztalhoz.
A párosok megnyerésével sikerült idegenben 2/0 előnyre szert tenni, amelyre a végső elszámolásnál nagy szükség volt. Mezeinek sikerült magabiztosan nyerni a mérkőzéseit csak egyet bukott el. Jádi Dominik szintén nagyon jó formában versenyzett és a páros mellett két egyéni mérkőzéssel is hozzá járult a döntetlenhez. Miskolci Kristóf nagy csatákat vívott, de a végjátékban alul maradt és egy sikert könyvelhetett el. Gyarmati Zsolt szintén a végletekig kiélezett mérkőzéseket játszott, de csak egyet sikerült megnyernie.

ATSK-SZEGED I. – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 9/9.

Győztesek: Kspari – Kesi I.
Mezei Levente 3 győzelem
Jádi Dominik 2 győzelem
Miskolci Kristóf 1 győzelem
Gyarmati Zsolt 1 győzelem
Miskolci Kristóf/Mezei Levente páros 1 győzelem
Gyarmati Zsolt/ Jádi Dominik páros 1 győzelem

ATSK – Szeged: Tubak Dániel 3 győzelem
Krizsán László 3 győzelem
Sztanó László 2 győzelem
Dr. Nagy László 0 győzelem
Csereként Dr. Nagy László helyére a 16-s mérkőzésen: Tanács Bence 1 győzelem

Fodor Miklós edző: „Szegediek hazai pályán szinte hibátlanul játszottak, szerencsével se álltak hadilábon. A párosok megnyerése nagyon fontos volt. Gyarmati, Jádi párosunk 0/2 hátrányból tudott nyerni. Mezei Levente és Jádi Dominik mérkőzéseire nagy szüksége volt a csapatnak. A mérkőzés 4 órás volt, és végül döntetlen eredménnyel zárult. Szegedieket nagyon komolyan kell vennie minden csapatnak. A folytatás Gyulán 2018. október 13-án lesz. Gratulálok az idegenbeli pontszerzéshez! Hajrá Kecskemét! Hajrá asztalitenisz!”

Kapcsolódó képek