menu

  • 2018.10.09.

Spartacus eredmények

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér három versenyzővel képviseltette magát a hétvégén megrendezett győri 1. osztályú országos ifjúsági leány asztalitenisz versenyen.

Két versenyszámot rendeztek, párost és egyénit, ahol hazánk meghatározó ifjúsági korú leány versenyzői szinte mindannyian részt vettek.

Párosban a Drabant Anita – Füle Kata páros könnyedén nyerte a meccseiket egészen az elődöntőig, ahol nagy csatában sikerült diadalmaskodniuk. A döntőben az első helyen kiemelt Dari Helga – Fejős Anna duót döntő szettben győzték le, így a dobogó legmagasabb fokára állhattak.

Harmadik játékosuk Molnár Anna a szekszárdi Keresztesi Kittyvel az oldalán egészen a bronzéremig jutott, ami szintén nagyon szép eredmény.

Egyéniben legtovább Füle Kata jutott, ami bronzérmet jelentett számára, a későbbi győztestől szenvedett vereséget szoros küzdelemben.

Drabant Anita ötödik helyezése szintén dicséretes mivel több szoros mérkőzést is győzelemmel fejezett be. Molnár Anna az aranyérmet szerző Dari Helgától szenvedett vereséget, úgy hogy többször is vezetett a mérkőzésen.
A verseny összességében nagyon eredményesen sikerült a klubnak, ami az edzők lelkiismeretes munkáját is dicséri a nyári felkészülést alatt.

A képen középen, kupával a kezükben, balról jobbra Drabant Anita és Füle Kata

Kapcsolódó képek