menu

  • 2018.10.26.

„Mit egyen a család? – Fókuszban az ételallergia”

Folytatódik a „Mit egyen a család? – Fókuszban az ételallergia” c. programsorozat

Folytatódik az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület és az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola “Mit egyen a család – Fókuszban az ételallergia” című, közös programsorozata, mely az EFOP 1.2.1. pályázati támogatásnak köszönhetően valósul meg. Ezúttal a táplálkozás mögötti lelki okokat vizsgálják, a táplálkozás hatásait – elsősorban a gyermekek – viselkedésére. Hogyan hat étrendünk viselkedésünkre, súlyunkra? Milyen lelki okok állhatnak a hízás, a túlzott cukorfogyasztás és a magatartás zavar hátterében? Ezeket a témákat boncolgatják és persze most is, mint minden alkalommal tanulhatnak főzési praktikákat, elkészítési módokat és sok-sok információt menüről, alapanyagokról és ételekről.

A résztvevők közreműködhetnek az ételek elkészítésében, elsajátítva annak minden csínját-bínját.

A szakmájukban elismert előadókkal, szakácsokkal és táplálkozási szakértők bevonásával 2018. novemberében és decemberében hirdetett program péntekenként 17:00-19:00-ig tart Kecskeméten, mely ingyenesen látogatható az érdeklődők számára.

Férőhelyek korlátozottan állnak rendelkezésre, ezért az ingyenes részvétel regisztrációhoz kötött.

Jelentkezését leadhatja a https://www.ohanagasztro.hu/kurzusaink weboldalon keresztül a „Mit egyen a család?- fókuszban az ételallergia” képre kattintva.

Az egyes alkalmak külön-külön is látogathatók.

Szabad férőhely esetén jelentkezését visszaigazolják. Amennyiben elfoglaltságából adódóan mégsem tudna elmenni a kiválasztott kurzusra, jelezze a szervezők felé, ne vegye el a részvétel lehetőségét mástól.

Mivel a programsorozat az Európai Unió támogatásával valósul meg, az ingyenes kurzuson való részvétel előfeltétele egy ESZA kérdőív kitöltése, és a helyszínen történő leadása.

A programsorozat témáinak változtatási jogát a szervezők fenntartják.

Kapcsolódó képek