menu

  • 2018.10.30.

Halloweeni Éjszakai Forgatag

2018. október 26-án tartotta Halloweeni Éjszakai Forgatagát a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztalitenisz csarnokában.

Ebben a hónapban a közelgő Halloween jegyében került megrendezésre a Forgatag.

A szokásos versenyek mellett előadást tartott Makra Csaba, „Kerékpárral a riói olimpiára” címmel. 1,5 hónapos túrájuk során rengeteg izgalmas dolgot éltek át Bozsó Istvánnal és Czimbalmos Zsolttal a dél-amerikai kontinensen, amelybe betekintést nyerhettek a résztvevők.

A délutáni órákban a nevezések után a Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat munkatársai interaktív játékokkal készültek, a fiatalabbak pedig játszhattak halloweeni amőbát, karikadobást tökre, illetve egyéb érdekes játékokat.

A kora esti órákban megkezdődött a kezdő asztaliteniszezők versengése, ahol végül Klein Máté bizonyult a legjobbnak, őt követte Nagy Gábor, majd a 3. helyen Juhász Viktória.

A darts versenyben a Hírös Hunok Darts Club tagja Sere Tibor nyújtott segítséget. Itt 2 mezőny volt a gyermek és a felnőtt. A gyerekeknél Capitan Tom végzett első helyen, ezüstérmes lett Klein Máté, bronzérmes pedig Nagy Gábor. A felnőtt kategóriában Dudás Sándor zárt a képzeletbeli dobogó legfelső fokán, a másodikon Klein Péter, a harmadikon pedig Pintér Nándor.

Később megkezdődtek a csocsó, a haladó és a profi asztalitenisz versenyek is. Kiemelkedően sok jelentkezőt köszönthetett a Spartacus az Éjszakai Forgatagon. Követték egymást a mérkőzések, sosem volt csend a teremben, egyfolytában pattogott a labda.

A csocsó mérkőzések győztese a Polk Anita – Novák Laura páros lett, míg 2. helyen Berente Tamás és Bencsik Gyula, 3. helyen pedig Tóth Márton és Tóth Richárd zárt az éjszaka folyamán.

Az asztalitenisz haladó kategóriájának bajnoka Papp Norbert lett, míg 2. helyezést Klein Máté, 3. helyezést pedig Nagy Gábor ért el. A profi kategóriában hatalmas meccseket láthattunk és végül hármas holtversennyel zártak a játékosok. Aranyéremmel térhetett haza Cs. Nagy Gyula, Pintér Nándor és Tóth Zoltán is ebben a hónapban.

Kapcsolódó képek