menu

  • 2018.11.12.

Útjára indult a jótékonysági Szeretetcsoki 2018 akció

Jótékonysági csokigyűjtés iskolás osztályok és óvodai csoportok összefogásával

Kórházak gyermekosztályain fekvő gyerekek mesedoktor vizitjein és nélkülöző családok támogatásakor a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesedoktorai és önkéntesei más segítség mellett csokoládét is osztanak. Óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok részvételével a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok “Szeretetcsoki” csokoládé gyűjtő akciót szervez. A csoportok a közösségükben összegyűjtött tábla csokikkal segítik az alapítvány fontos gyermek és családvédelmi tevékenységét, az alapítvány a legtöbb csokit beküldő csoportokat megjutalmazza.

Értékes díjazás!
A legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat a 2019. év január közepén 200.000 Ft díjazásban részesül, a második legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 100.000 Ft díjazásban részesül, a harmadik legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 60.000 Ft díjazásban részesül. Mindenki nyer, hiszen adni örömteli dolog! Segítsünk Együtt!

A jótékonysági felhívás elérhető a www.szeretetcsoki.hu oldalon, ahol osztályok, csoportok, gyermekek mellett az alapítvány várja cégek, baráti társaságok, közösségek, felnőtt jótevők közreműködését is.

Mátrix Közhasznú Alapítvány

Kapcsolódó képek