menu

  • 2018.11.21.

Szekeres Adrien 100 jegyet ajándékozott koncertjére!

Igazi ünnepi hangulatot varázsol december 21-én a Hírös Agórában Szekeres Adrien, aki nem először hozza el karácsonyi dalait Kecskemétre. A páratlan hangú énekesnő ezúttal dupla koncertet tart!

A karácsonyi ünnepek legkedveltebb dalaival, valamint olyan szívből szóló slágerekkel érkezik Kecskemétre Szekeres Adrien, mint a Kicsi szív, vagy az Olyan, mint te. A koncerten a Kecskeméti Szimfonikus zenekar kíséri immár harmadik éve és ismét csatlakozik a Zenével a Rákos Gyerekekért Alapítvány gyermekkórusa is.

“Fontosnak tartom, hogy időt szánjunk magunkra és a családunkra az ádventi időszakban. Leljünk örömöt a mindennapokban!” – mesélte a művésznő.

Az énekesnő az elmúlt években több száz adventi koncertet adott már. Templomokba és nagy koncerttermekbe is elvitte a karácsony hangulatát egy-egy feledhetetlen hangulatú estére.

“Szerencsésnek tartom magamat, hogy minden évben egy hónapon keresztül hangolódhatok a karácsonyra. Minden egyes koncert, közös éneklés a nézőkkel a sok taps, hihetetlen energiákat mozdít meg. Itt az ideje, hogy én is visszaadjak abból a sok jóból, ezért úgy döntöttem, hogy 100 jeggyel ajándékozom meg az SOS falu és az Autista Gyermekekért Egyesület gyerekeit és hozzátartozóit! “– árulta el nekünk Adrien.

A koncertek helyi támogatója a Koch Borászat!

A koncert időpontja:
Hírös Agóra Kecskemét
2018. december 21., péntek 17:00 óra

Kapcsolódó képek