menu

  • 2018.12.04.

Forró italok mustrája a Téli Fesztiválon

Ebben az évben a Kecskeméti Téli Fesztivál szinte az összes ital kínálója benevezett a Forralt Bor és Forró Karácsonyi Italok mustrájába.

Lássuk hát, kik nyerték el a szakma elismerését.

Neves szakemberek kóstolták végig a helyszínen a kínálatot, amely közel 20 féle italt jelentett. A bíráló bizottság tagjai voltak: Frittmann Péter – DiVino Kecskemét, Szili Gábor – Mathiasz János borrend borásza, Szappanos Benedek – Hírös Agóra

A zsűri három főkategóriában kereste a legjobbakat. Az egyéb alkohol tartalmú italok között karácsonyi puncstól a gyümölcsborig a forró ital variációk széles skáláját kóstolták végig.

2018 legjobbjai az alábbiak voltak:

• A legjobb forralt bor vörös borból, Profipiro Kft.
3. számú installáció. (képen: Csikai Róbert)

Fotó: Banczik Róbert

• A legjobb forralt bor fehérborból: Vörösmarty Attila
17. számú installáció (képen: Vörösmarty Attila)

Fotó: Banczik Róbert

• A legjobb egyéb alkohol tartalmú forró ital: Kontyos Borház
16. számú installáció (képen: Bencsik Zoltán)

Fotó: Banczik Róbert

Ajánljuk, tehát mi is, hogy mindenki tegyen próbát a fesztiválon és döntse el maga, melyik a legjobb.

Hírös Agóra

Kapcsolódó képek