menu

  • 2018.12.06.

Készségfejlesztő csoportos foglalkozások

Mutasd az önéletrajzod, megmondom tiéd-e az állás! címmel készségfejlesztő csoportos foglalkozást szerveznek

a kecskeméti Család- és KarrierPONT munkatársai december 11-én, kedden 17 óra 30 perctől a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban.

A rengeteg gyakorlati példával fűszerezett foglalkozáson az alapokon túl szó lesz a „lyukas önéletrajzról”, a legújabb trendekről, és az is kiderül, hogy utánanéznek-e a cégek a Facebook- profilunknak.

A részvétel ingyenes, de a korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztrációhoz kötött.

Bejelentkezés: https://goo.gl/forms/X5YOIp9Ne7qNkQbZ2

A kiégés (burnout) nemcsak a túlhajszolt menedzserek, a munkamániások betegsége, mindenkit fenyeget, aki munkáját és magánéletét huzamosan nem tudja összehangolni.

Ezt elkerülendő kiégés elleni készségfejlesztő csoportos foglalkozást szerveznek a kecskeméti Család- és KarrierPONT munkatársai december 13-án, csütörtökön 17 órától a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban.

A foglalkozáson beazonosítják a tüneteket, feltárulnak az okok, és utánajárnak annak is, hogy hogyan előzhető meg, oldható fel ez az állapot.

A részvétel ingyenes, de a korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés: https://goo.gl/forms/F6jZcf5JWV9vEeXX2

Mindkét készségfejlesztő csoportos foglalkozás trénere Schonerné Emődi Edit HR vezető, business és life coach lesz.

A kecskeméti Család- és KarrierPONT által szervezett programok az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen” című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat keretében valósulnak meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.

A programot az AIPA Alföldi Iparfejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. és konzorciumi partnere a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület valósítja meg.

Kapcsolódó képek