menu

  • 2018.12.11.

Mikulás köszöntötte a kecskeméti SOS Gyermekfalu lakóit

A KÉSZ Csoportnak társadalmi szerepvállalás tekintetében több évtizedes hagyományai vannak.

A Four Points by Sheraton szálloda 2013-asnyitása óta szorosan együttműködik az SOS-gyermekfalvakkal. Immár hagyománnyá vált, hogy az adventi időszakban a hotel munkatársai vendégül látják a gyerekeket a szállodában, valamint a munkatársak cipős doboz ajándékokat gyűjtenek, melyet ünnepélyes keretek között a cégcsoport karácsonyi ünnepségén adnak át az Alapítvány képviselőinek.

Ebben az évben december 5-én rendezett Mikulás ünnepségen 29 gyermek arcára sikerült széles mosolyt csalni. A fogadást követően Polgár Tibor a hotel igazgatója köszöntötte a vendégeket, és közösen emlékeztek vissza a már öt éves múlttal rendelkező együttműködésre Kiss Gergely kecskeméti területi igazgatóval.

Nagy várakozás előzte meg a Mikulás érkezését, közös énekeléssel várta mindenki a nagyszakállút. A gyerekek is készültek az ünnepre, többen verset mondtak, énekeltek, zenéltek, a bátrabbak táncra is perdültek. Miután minden gyermek a Mikulástól ajándékcsomagot is kapott, közösen fogyasztották el az ízletes vacsorát a hotel éttermében.
„Kapni jó, de adni is” tartja a mondás, így érezte a hotel minden dolgozója is, aki kiszolgálhatta a gyermekeket, szívük megtelt melegséggel látva az örömet a fiatal vendégek arcán.

A Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont idén karácsonykor más jótékonysági akciót is szervez. A Boldog Karol Wojtyla Ház rászorulóinak a több éves hagyományt folytatva, idén is szeretet ebédet szolgál fel.
A Kecskeméti Kórház Csecsemő és Gyermek osztályának a mindennapi munkájuk könnyítésére mikrohullámú sütőt és cumisüveg melegítőt, valamint több játékot adományoz.

Kapcsolódó képek