menu

  • 2019.01.28.

Összefoglaló a januári Éjszakai Forgatagról

2019. január 25-én tartotta a 2019-es esztendő első Éjszakai Forgatagát a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér.

A délutáni órákban a nevezések után a Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat munkatársai interaktív játékokkal készültek.

Ezután a szokásos versenyek mellett előadást és kutyás bemutatót tartott az Argos Állatvédelmi Egyesület. Ezt követően az M. Bodon Pál AMI Zeneiskola tanítványai és tanárai kápráztatták el a közönséget filmzenékből álló koncertjükkel. A zeneiskolás növendékek Beke Márkkal, a 2018-as Virtuózok győztesével egészültek ki.

A kora esti órákban megkezdődött a kezdő asztaliteniszezők versengése, ahol végül Nagy Gábor bizonyult a legjobbnak, őt követte Klein Máté, majd a 3. helyen Balogh Martin.

A darts versenyben 2 mezőny volt, a kezdők és a haladók. A kezdőknél Barcsay Valter végzett első helyen, ezüstérmes lett Kovács Áron, bronzérmes pedig Nagy Gábor. A haladó kategóriában Mayer László zárt a képzeletbeli dobogó legfelső fokán, a másodikon Szigeti Ferenc, a harmadikon pedig Gál Nikolett.

Később megkezdődtek a csocsó, a haladó és a profi asztalitenisz versenyek is. Kiemelkedően sok jelentkezőt köszönthetett a Spartacus az Éjszakai Forgatagon. Követték egymást a mérkőzések, sosem volt csend a teremben.

A csocsó mérkőzések győztese a Tóth Márton – Tóth Richárd páros lett, míg 2. helyen Bánné Máriás Renáta és Solymosi Gábor végzett, 3. helyen pedig Novák Laura és Polk Anita zárt az éjszaka folyamán.

Az asztalitenisz haladó kategóriában Barcsay Valter végzett az élen, második lett Nagy Gábor, míg a dobogó 3. fokán Klein Máté állhatott. A profi kategóriában hatalmas meccseket láthattunk. Aranyéremmel térhetett haza Dudás Tamás, míg Kurtz György ezüstéremmel, Mayer László pedig bronzéremmel távozhatott ebben a hónapban.

A Februári Éjszakai Forgatag 2019. február 22-én kerül megrendezésre, a szokásos menetrend szerint 17-24 óráig. A részletes programokról később lehet tájékozódni a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér facebook oldalán.

Kapcsolódó képek