menu

  • 2019.04.09.

Szakmák Éjszakája a Messzi István Sportcsarnokban

2019. április 12-én pénteken 18.00 órától ismét Szakmák Éjszakája a Messzi István Sportcsarnokban.

A Szakmák Éjszakája a legnagyobb magyarországi pályaorientációs rendezvény, amelynek kiemelt célja szórakoztató formában bemutatni a szakmák világát az iskolások és a felnőttek számára. A rendezvényen való részvétel alkalmas arra, hogy a szakképzést népszerűsítse a nagyközönség körében, bemutassa a benne rejlő karrierlehetőségeket, és ismertebbé tegye térségünk vállalkozásait.

Ezen az estén bemutatkoznak a Kecskeméti Szakképzési Centrum tagintézményei – idén először csatlakozott a Kocsis Pál Szakgimnázium – , interaktív foglalkozásokkal, színpadi előadásokkal segítve az általános iskolások és fiatal felnőttek pályaorientációját és későbbi pályaválasztását. Kiállítóként megjelennek a Szakképzési Centrum partnerintézményei, a térség vállalatai és vállalkozásai is.

Színpadi fellépők:

  • Önvédelmi bemutató: KSzC Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája rendészeti diákjai
  • Shick Revolution – divatbemutató: Kandós ruhák – Gáspáros frizurák
  • Mindennapi pénzügyeink – online vetélkedő: KSzC Kada Elek Közgazdasági Szakgimnáziuma
  • Hétköznapok hősei – tennivalók vészhelyzetben: újraélesztés bemutatása, első percek teendői – KSzC Szent-Györgyi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája előadásában
  • Kocsis Tibor koncert

 

A rendezvény ingyenesen látogatható.

Szakmák Éjszakájához kapcsolódóan délelőtt (szintén a Messzi István Sportcsarnokban) 10-14 között „Karriernap” néven állásbörze lesz, amely kiváló lehetőséget nyújt a humánerőforrásukat tudatosan tervező vállalkozásoknak a bemutatkozásra. A programon részt vesznek a Kecskeméti Szakképzési Centrum Tagintézményeinek végzős diákjai, akik mint kezdő munkavállalók közvetlen találkozhatnak a munkaadókkal.

Bővebb információ: www.szakmakejszakaja.hu

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Kapcsolódó képek