menu

  • 2019.05.07.

III. KERTÉSZETI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

Idén már harmadik alkalommal rendezik meg május 11-én, szombaton 9 órától a Kertészeti Kiállítás és Vásárt a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.

A III. Kertészeti Kiállítás és Vásár egyik legfontosabb célja, hogy népszerűsítse a kertkultúrát. A szervezők további célkitűzése, hogy az érdeklődők széles köre megismerhesse azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével az Alföldön szebbé varázsolhatják, “kivirágoztathatják” környezetüket. A kiállítás célja az is, hogy ötletet adjon minden kerttulajdonosnak a tavaszi kertrendezéshez, valamint lehetőséget teremtsen arra, hogy a kertkultúrát kedvelők közvetlenül találkozhassanak a dísznövénytermesztőkkel és a kertész szakma többi képviselőjével, és minőségi kínálatból válogathassanak a tavaszi kertészkedéshez.

A látogatóknak 9 és 17 óra között lehetőségük lesz feltenni kérdéseiket a kertépítéssel, kertgondozással kapcsolatban a szakembereknek. A rendezvény nemcsak kiállításként, hanem vásárként is működik.

Megtalálható lesz minden, ami a virágültetéshez és gondozáshoz nélkülözhetetlen: vetőmagok, virágföld, szerves trágya, virágcserép, valamint egynyári növénypalánták is. A díszcserjék és díszfák sem hiányozhatnak a kínálatból.

A kiállítás és vásár együttműködő partnere a NAK Bács-Kiskun Megyei Szervezete.

A rendezvény ingyenesen látogatható. További jó hír, hogy a kiállítás és vásár hétvégéjén a Szabadidőközpontban a Hófánk Pálya akciósan, 700 Ft/fő áron használható korlátlanul. Így nemcsak a szülők, hanem a gyerekek is kikapcsolódhatnak.

III. KERTÉSZETI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

Időpont: 2019. május 11. szombat, 9-17 óra között
Helyszín: Benkó Zoltán Szabadidőközpont (Kecskemét, Csabay Géza körút 7.). Bejárat a Nyíri úti nagykapukon, a Dombnál.

Együttműködő partner a NAK Bács-Kiskun Megyei Szervezete.

A rendezvény INGYENESEN látogatható!

A legfrissebb információkért kövesse Facebookon is a III. Kertészeti Kiállítás és Vásárt.

Kapcsolódó képek