menu

  • 2019.08.06.

Nyári vagyonvédelmi kampány a Kecskeméti Fürdőben

2019. augusztus 10-én szombaton a Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai látják el hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal a Kecskeméti Fürdő vendégeit.

A Kecskeméti Fürdő és a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark legfontosabb célja, hogy vendégeik jól érezzék magukat, zavartalanul fürdőzhessenek, szórakozhassanak, pihenhessenek, és kellemes emlékekkel és élményekkel távozzanak.

Ennek érdekében szeretnék a lehető legtöbb alkalommal felhívni a fürdőzők figyelmét értékeik megóvására, amire a nyári szezonban még inkább szükség van a megnövekedett látogatószám miatt.

A Kecskeméti Rendőrkapitánysággal évek óta sikeresen működnek együtt a Strand Police akcióban, melynek során 9-11. osztályos diákok járőröznek nyitott szemmel a létesítményeikben és bűnmegelőzési tanácsokat tartalmazó ingyenes kiadványokat adnak át a vendégeknek.

Többek között emiatt is örültek annak a lehetőségnek, hogy a Rendőrkapitányság nyári vagyonvédelmi strand kampányának helyszínt biztosíthatnak 2019. augusztus 10-én szombaton 9.00 és 12.00 óra között a Kecskeméti Fürdőben. A rendezvény során a rend őrei tanácsokkal látják el az érdeklődőket, hogyan óvják meg értékeiket és fürdőzzenek a legbiztonságosabb keretek között.

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

Szeretettel várnak mindenkit!

Kecskeméti Fürdő

Kapcsolódó képek